top of page

Kelas AI Pra-Universiti Pelajar - Revolusi AI CSI: Create, Share, Inspired!

Updated: Apr 7

Revolusi AI CSI: Create, Share, Inspired! 🌟


Hei, generasi Z yang kreatif dan penuh inspirasi! 


Baru lepas SPM dan mencari sesuatu yang MENCABAR MINDA untuk dilakukan? Kami ada sesuatu yang istimewa untuk anda! Mempersembahkan Kelas AI - Revolusi AI


📅 Tarikh: 28-29 Mac 2024

⏰ Masa: 8.30 pagi - 4.30 petang

📍 Tempat: Co9P Generative AI Centre, MTDC-UPM


kelas AI

Kami memperkenalkan Revolusi AI CSI: Create, Share, Inspired, sebuah pengalaman pembelajaran interaktif yang direka khusus untuk pelajar lepasan SPM seperti anda! Dua hari penuh dengan explorasi, kreasi, dan inspirasi, membimbing anda melalui dunia ajaib AI generatif.


LINK PENDAFTARAN: Daftar Sekarang!


Untuk pertanyaan : +60192659255


 


Apa itu ChatGPT?

ChatGPT, satu keajaiban dalam teknologi AI generatif, boleh diibaratkan sebagai teman berbual yang tidak pernah penat. Dibina oleh OpenAI, ia mampu menjawab soalan, menulis esei, bahkan mencipta kod program! Bayangkan mempunyai kawan yang tahu tentang hampir semua benda di dunia ini. Itulah ChatGPT!


ChatGPT: Keperluan dalam Alam Pekerjaan


Dalam dunia kerja yang sentiasa berubah, keupayaan untuk menyesuaikan diri dan belajar secara pantas adalah kunci. ChatGPT membuka pintu ke peluang-peluang baru dengan membantu kita menghasilkan idea, mempercepatkan proses penyelesaian masalah, dan bahkan meningkatkan kemahiran komunikasi kita. Dari merancang mesyuarat hingga mencipta laporan, ChatGPT boleh jadi pembantu digital yang kita semua perlukan.


Kegunaan ChatGPT di Ofis


Bayangkan mempunyai asisten yang sentiasa siap sedia untuk membantu dengan tugas-tugas seperti menulis email, merangka cadangan, atau bahkan mengatur data. ChatGPT boleh melakukannya semua, menjadikan kehidupan di ofis lebih mudah dan lebih produktif. Ia bukan sahaja membantu mengurangkan beban kerja tetapi juga memberi kita lebih banyak masa untuk fokus pada tugas yang memerlukan pemikiran kreatif dan inovatif.

Peranan ChatGPT Dalam Membantu Pelajar di Dunia Pekerjaan - Topik Kelas AI


Dalam kelas AI ini, korang akan belajar macam mana ChatGPT boleh jadi game changer dalam dunia kerja. Zaman sekarang, pekerjaan memerlukan kita untuk cepat belajar dan adaptasi, dan disitulah ChatGPT masuk. Dari mencari idea baru hingga mempercepat proses menyelesaikan masalah, ChatGPT macam teman yang selalu ada untuk bantu. Bayangkan, sebelum ni mungkin korang rasa tension nak siapkan presentation atau analisis data, tapi dengan ChatGPT, semua tu jadi lebih mudah. Kelas AI ini akan tunjuk step by step cara guna ChatGPT untuk buat kerja lebih cekap, biar korang ready menghadapi cabaran kerja dengan lebih yakin.


Bantuan ChatGPT Untuk Tugas Sekolah dan Projek Kelas - Topik Kelas AI

Nak tahu tak kenapa ChatGPT ni penting untuk pelajar macam korang? Sebabnya, ChatGPT boleh tolong korang dengan macam-macam tugas sekolah dan projek kelas. Dalam kelas AI kami, korang akan diajar cara guna ChatGPT untuk buat esei, kaji selidik, atau even coding untuk projek IT. Tak kira lah korang stuck dengan matematik, sains, atau bahasa, ChatGPT macam kawan bijak yang korang boleh tanya apa saja. Kami akan ajar korang teknik-teknik nak communicate dengan ChatGPT, supaya korang dapat jawapan atau solusi yang paling berkesan. Dengan bantuan ChatGPT, kerja sekolah korang bukan saja jadi lebih mudah, tapi korang juga boleh explore lebih banyak idea kreatif untuk projek korang.



 


Sertailah kami dalam Revolusi AI CSI untuk melangkah ke dunia AI dengan penuh inspirasi dan kreativiti.


Mari kita cipta, kongsi, dan diilhami bersama!

Jangan lepaskan peluang ini! Daftar sekarang dan saksikan bagaimana AI generatif boleh mengubah cara kita belajar, bekerja, dan berinovasi. Sampai jumpa di Co9P Generative AI Centre, MTDC-UPM pada 28-29 Mac 2024!

374 views0 comments

Recent Posts

See All

Nasi Kandar Hijrah : Nasi Kandar Terbaik JB

Jom, kita jalan-jalan cari makan! Kalau korang kat JB dan tercari-cari nasi kandar yang power, kena singgah Nasi Kandar Hijrah. Tempat ni memang layan dengan nasi kandar yang gempak, penuh dengan lauk

Kinrara Resort Terbaik 2024: Review & Ranking

Mencari tempat penginapan yang menawarkan ketenangan dan kemewahan? Espira Kinrara di Kinrara adalah jawapan kepada pencarian anda untuk tahun 2024. Dengan lokasinya yang strategik dan pemandangan yan

Comments


bottom of page