top of page

Kursus AI: Pixel ke Profit - Buat Duit dengan AI

Updated: Apr 27


Pengenalan: Apakah itu AI?


Dunia teknologi kini telah menyaksikan kemajuan yang luar biasa dalam bidang Kecerdasan Buatan atau Artificial Intelligence (AI). AI adalah teknologi yang memungkinkan mesin untuk melakukan tugas-tugas yang biasanya memerlukan kecerdasan manusia, seperti belajar dari pengalaman, memahami bahasa, mengenali pola, dan membuat keputusan. Dengan kemampuan ini, AI telah membuka peluang baru dalam berbagai bidang, termasuk pendidikan, perubatan, industri, dan banyak lagi.


Kelas Seterusnya : Jumaat 3 April 2024



Kelas AI Buat Duit: Cara Mudah Dapat Duit dengan AI

Dalam "Kelas AI Buat Duit" ni, kita akan belajar macam mana nak guna AI untuk jana income pasif. Kelas ni sesuai banget buat yang nak tahu step-by-step cara guna AI untuk buat duit.


Apa yang Menarik dalam Kelas AI Buat Duit?

Zaman sekarang ni, semua dah guna AI. Jadi, kita pun kena la ikut trend. Kelas ni ajar cara cari peluang, guna AI untuk analisis, dan gunakan tools macam Midjourney untuk cari duit secara pasif dalam dunia AI.


Nak Tau Kelebihan Join Kelas AI Buat Duit?


  • Belajar Potensi AI untuk Buat Duit: Kita explore macam mana AI boleh bantu buat macam-macam sumber pendapatan.

  • Strategi Jana Duit yang Smart: Dapat ilmu tentang strategi dan teknik guna AI untuk maksimumkan keuntungan.

  • Pengalaman Praktikal: Kita akan praktik guna AI, terapkan apa yang kita belajar dalam dunia sebenar.

  • Kelebihan dalam Pasaran Kerja: Kemahiran dalam AI ni boleh bantu korang menonjol dalam kerja.


Jenis Kelas dalam Kursus Pixel Profit: Buat Duit AI

Kursus Buat Duit


🌟 Kelas Buat Duit dengan AI

  • Harga: RM150


Sesuai Untuk

  • Sesiapa saja yang nak faham dan gunakan AI untuk jana pendapatan.

  • Yang baru mula nak explore AI untuk bisnes.

  • Sesiapa yang berminat dengan income pasif melalui AI.


Group Whatsapp untuk pertanyaan




 

Bayaran boleh dibuat penggunakan direct transfer (purple) atau ansuran GrabPayLater atau Atome (kuning)



 

Hasil Jualan Gambar AI




Tengok ni, dengan AI, jualan karya digital anda boleh menjana duit macam mana. Dengan hanya satu gambar, anda boleh dapat pendapatan pasif.





Bayangkan, hasil kreativiti anda, terjual sambil anda tengah syok tidur! Jom belajar macam mana nak buat duit dengan AI dalam kelas yang santai tapi penuh dengan maklumat berharga. Jangan tunggu lagi, rebut peluang ni sekarang!




Kesimpulan

"Kelas AI Buat Duit" ni adalah peluang yang best untuk sesiapa saja yang nak cuba benda baru dalam dunia AI dan nak ubah cara dorang dapat duit. Kursus ni sesuai untuk semua orang, tak kira la korang ni student, usahawan, atau cuma nak cari duit lebih. Kat sini, korang akan belajar macam mana nak guna AI, Midjourney, untuk cari peluang dalam bisnes. Yang bestnya, kelas ni tak hanya teori, tapi korang akan dapat pengalaman real dan belajar cara-cara praktikal yang boleh terus guna.


Kelas ni bukan sekadar bagi ilmu je, tapi ia buka pintu untuk banyak kemungkinan baru dalam karier korang. Dengan skill AI yang korang dapat, boleh mula projek sendiri, bukak peluang kerja, atau siapa tahu, jadi pakar dalam bidang ni. Ini bukan sekadar kelas, tapi pelaburan untuk masa depan korang. Jadi, jangan lepaskan peluang ni. Mari sertai kami dalam kelas AI Buat Duit dan jadi sebahagian daripada revolusi digital. Ayuh, ubah cara kita buat duit dan jadi sebahagian dari dunia digital yang sentiasa berubah ni!



 

Nak Belajar Prompt?




915 views0 comments

Recent Posts

See All

Nasi Kandar Hijrah : Nasi Kandar Terbaik JB

Jom, kita jalan-jalan cari makan! Kalau korang kat JB dan tercari-cari nasi kandar yang power, kena singgah Nasi Kandar Hijrah. Tempat ni memang layan dengan nasi kandar yang gempak, penuh dengan lauk

Kinrara Resort Terbaik 2024: Review & Ranking

Mencari tempat penginapan yang menawarkan ketenangan dan kemewahan? Espira Kinrara di Kinrara adalah jawapan kepada pencarian anda untuk tahun 2024. Dengan lokasinya yang strategik dan pemandangan yan

Comments


bottom of page